Homepage van Business Class Limburg, hoogwaardige taxivervoer, directievervoer en chauffeursdiensten in de regio Venlo.

nederlandse-vlagengelse-vlag duitse-vlag

Adresgegevens BCL

Business Class Taxivervoer
Taxi Venlo

Pastoor Stassenstraat 1
5921 CR Venlo

tel: +31 (0)77 464 10 11
fax: +31 (0)77 464 10 08

BCL Bookings app

Download nu de app BCL Booking.

applestore icon playstore icon

BCL Booekings icon app

wifi-venlo-hotspot

Chauffeursdiensten

Nieuw in ons pakket, de privé chauffeur.taxi-luchthaventransport-merdedes-chauffeurWij begrijpen dat u graag in uw eigen wagen zit maar niet altijd zelf achter het stuur wilt plaats nemen.

U wilt rustig kunnen werken in uw eigen omgeving en met een gerust hart het stuur overlaten aan een bekwame en dienstbare chauffeur. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Kwaliteit als doel bij Business Cars Limburg in Venlo

BCL is al jaren een begrip in Noord-Limburg en houd zich bezig met hoogwaardige vervoersdiensten en taxiservice. Ons bedrijf is de laatste 10 jaar in handen van de tweede generatie en druk bezig met een verdere professionalisering. Door de concentratie van bedrijfsleven in de directe omgeving en de nabijheid van enkele vliegvelden is de focus bij ons gelegen op Business Class taxivervoer en luchthaventransport.

De betrokkenheid bij ons familiebedrijf zorgt bij alle medewerkers voor een uiterst betrouwbare, flexibele en bovenal klantvriendelijke manier van werken. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan scholing en arbeidsomstandigheden van medewerkers van ons taxibedrijf.

Ondernemen met een maatschappelijk verantwoorde visie

Voor Business Cars Limburg in Venlo zijn kwaliteit, veiligheid en milieu absolute ondernemingsprioriteiten van ons taxibedrijf. Kwaliteit wordt gezien als het voldoen aan de wensen van de cliënt, inclusief alle wettelijke voorschriften, binnen een praktische en efficiënte organisatie met goed vormgegeven processen.

Het management van onze Business Cars Limburg heeft een voortrekkersrol in het promoten van het kwaliteitsbewustzijn.

De kwaliteit van de Business Cars Limburg meldkamer

BCL heeft voor de verwerking van vervoeropdrachten een professionele en goed uitgeruste taxicentrale meldkamer beschikbaar. U spreekt bijna altijd met uw eigen contactpersoon en daardoor worden opdrachten ook specifiek naar uw wensen uitgevoerd.

Persoonlijk garant

pascal-deggerAl bijna 10 jaar staat Business Cars Limburg garant voor hoogwaardig vervoer. Wij zijn voor veel bedrijven de eerste kennismaking met hun relaties en medewerkers, en die taak nemen wij uiterst serieus!

Al onze mensen zijn voorkomend en gedistingeerd en uiterlijk goed verzorgd. Neem vrijblijvend contact met ons op, misschien zijn wij ook voor uw bedrijf de oplossing.

Pascal Degger
Directeur BCL

Piekdruktes

Tijdens extreme drukte kunnen wij terugvallen op collega's die dezelfde hoge normen hanteren.

Dat is voor u een garantie voor een constante en hoge kwaliteit!

Acceptatie creditcards

mastercardvisaamerican-expressWij accepteren Mastercard, Visacard en American Express.

Wel vragen wij u door te geven dat u wilt betalen met een creditcard.