Homepage van Business Class Limburg, hoogwaardige taxivervoer, directievervoer en chauffeursdiensten in de regio Venlo.

nederlandse-vlagengelse-vlag duitse-vlag

Adresgegevens BCL

Business Class Taxivervoer
Taxi Venlo

Pastoor Stassenstraat 1
5921 CR Venlo

tel: +31 (0)77 464 10 11
fax: +31 (0)77 464 10 08

BCL Bookings app

Download nu de app BCL Booking.

applestore icon playstore icon

BCL Booekings icon app

wifi-venlo-hotspot

Chauffeursdiensten

Nieuw in ons pakket, de privé chauffeur.taxi-luchthaventransport-merdedes-chauffeurWij begrijpen dat u graag in uw eigen wagen zit maar niet altijd zelf achter het stuur wilt plaats nemen.

U wilt rustig kunnen werken in uw eigen omgeving en met een gerust hart het stuur overlaten aan een bekwame en dienstbare chauffeur. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Betrokken medewerkers van Business Cars Limburg

Onze chauffeurs hebben inspraak binnen het bedrijf en dat is te merken aan hun betrokkenheid. Geen ongeïnteresseerde medewerkers maar mensen die voor ons product staan!

Sharon, medewerkster meldkamer

Sharon"Ik werk nu al negen jaar bij Business Cars Limburg als telefoniste en administratief medewerkster. Deze baan bevalt me nog iedere dag prima! Het leukste van dit werk is het directe contact met onze relaties."

"Na al die jaren is er met veel van hen een persoonlijke band tot stand gekomen. Ik weet precies wat hun wensen zijn en hoe we onze diensten daar perfect op kunnen afstemmen. Ik hoop nog jaren voor Business Cars Limburg te mogen werken"

Rob, chauffeur

rob"Iedere dag in dit werk is weer anders... zowel het soort vervoer, de diversiteit aan mensen en het verkeer waar je in terecht komt.

En juist die afwisseling maakt het zo leuk.

En ik mag wel zeggen dat de onderlinge sfeer bij Business Cars Limburg echt geweldig is."

Ton, chauffeur

ton"Afwisselend werk, leuke mensen en fraaie auto's... Onze klanten zijn van allerlei rangen en standen, dat maakt het interessant. Ik heb al de meest uiteenlopende gesprekken mogen voeren.

Discretie ie één van de zaken waar onze relaties op kunnen rekenen!"

Joep, chauffeur

joep"Ik rij al behoorlijk lang voor BCL, en ik doe dat nog steeds met veel plezier. We zijn niet zomaar een taxibedrijf, we rijden toch in beter materieel en we vervoeren veel zakelijke klanten. Dat vereist een andere aanpak en meer inzicht in de specifieke wensen van onze 'gasten'.

Misschien is dat wel het verschil, wij hebben geen klanten... Business Cars Limburg heeft Gasten!"

Loek, chauffeur

Loek-2"Ik vind het werk als chauffeur bij Business Cars Limburg na 10 jaar nog steeds geweldig! Deze tak van taxivervoer en luchthaventransport is toch een zeer specialistische."

"Het is voornamelijk de diversiteit aan cliënten die ik mag vervoeren die dit werk zo leuk maakt. Het zijn topmensen uit het bedrijfsleven, diverse overheidsinstellingen en ga zo maar door. Dit werk hoop ik tot aan mijn pensionering te mogen doen!"

Persoonlijk garant

pascal-deggerAl bijna 10 jaar staat Business Cars Limburg garant voor hoogwaardig vervoer. Wij zijn voor veel bedrijven de eerste kennismaking met hun relaties en medewerkers, en die taak nemen wij uiterst serieus!

Al onze mensen zijn voorkomend en gedistingeerd en uiterlijk goed verzorgd. Neem vrijblijvend contact met ons op, misschien zijn wij ook voor uw bedrijf de oplossing.

Pascal Degger
Directeur BCL

Piekdruktes

Tijdens extreme drukte kunnen wij terugvallen op collega's die dezelfde hoge normen hanteren.

Dat is voor u een garantie voor een constante en hoge kwaliteit!

Acceptatie creditcards

mastercardvisaamerican-expressWij accepteren Mastercard, Visacard en American Express.

Wel vragen wij u door te geven dat u wilt betalen met een creditcard.